Produksjonsmedarbeider fiskeredskaper Måløy

Er du interessert i å være en del av en fremtidsrettet og spennende næring, og trives med praktiske oppgaver? Med økende serviceaktivitet for fiskerinæringen er vi på jakt etter en positiv produksjonsmedarbeider til vår service- og produksjonsavdeling for fiskeredskaper.  

Som produksjonsmedarbeider hos oss vil du få forståelsen for hvordan fiskeredskap blir konstruert og satt sammen, og du får være med på å sikre at våre kunder i fiskeflåten nasjonalt og internasjonalt har kvalitetsutstyr gjennom hele sesongen.

Det er en fordel om du har erfaring med tau og håndtering av not, men dette er ikke et krav siden vi gir grundig opplæring for alle som blir del av vårt team. Du vil jobbe sammen med dyktige kollegaer i et erfarent team.

Vi ser etter deg som har en positiv innstilling, og som evner å jobbe nøye og systematisk. Du må trives med en fysisk arbeidshverdag og hektiske perioder.

Egenskaper som blir verdsatt hos oss:

  • Nøye og systematisk
  • Selvstendig i arbeidet
  • Effektiv og pliktoppfyllende
  • God kollega
  • Positiv 


Selstad tilbyr konkurransedyktige betingelser og spennende arbeidsoppgaver i en næring i stadig vekst og utvikling.

 


 I Måløy er du omringet av flott natur med gode fritidstilbud i umiddelbar nærhet. Her har du fine sandstrender som kan nytes om sommeren og fantastiske toppturmuligheter hele året både til fots og på ski. Måløy har gode reiseforbindelser med flere daglige bussavganger østover, hurtigbåt direkte til Bergen og rundt en times kjøring til tre ulike flyplasser. 
 

For opplysninger om stillingen kontakt:
Divisjonsleder fiskeredskaper Knut Reed på telefon 462 99 210 eller e-post knut@selstad.no

Søknadsfrist: 24. september

Skriftlig søknad og CV sendes til: alice.blalid@selstad.no

Selstad er en kompetansepartner og leverandør av design, analyser, utstyr, løsninger og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 18 lokaliteter i Norge, Island, Skottland og Sør-Korea. 

Del dette innlegget