Vi søker Servicetekniker – Selstad Sørreisa

Selstad åpnet servicestasjon på Øyjordneset i Sørreisa våren 2023 – nå utvider vi teamet med flere medarbeidere!
Ved serviceanlegget i Sørreisa vasker og reparerer Selstad oppdrettsposer og fiskeredskaper til havbasert næring. Vi måler og tester også redskapene før resertifisering til videre bruk.

Er du interessert i å være en del av en fremtidsrettet og spennende næring? Hos Selstad blir du en viktig brikke i å sikre at våre kunder har tilgang til kvalitetsutstyr og service gjennom hele året, og du må trives med praktiske arbeidsoppgaver i en fysisk arbeidshverdag.

Som servicetekniker hos Selstad Sørreisa trives du i samspill med andre og kan arbeide selvstendig.
Vi søker etter deg som er positiv, motivert og har øye for detaljer. Du arbeider nøye og systematisk, og sikrer at jobben blir utført i samsvar med Selstad sine rutiner.

Grundig opplæring i alle arbeidsoppgaver blir gitt.

Hos oss i Selstad tilbyr vi:

  • Viktige arbeidsoppgaver i en næring i stadig vekst og utvikling
  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Godt arbeidsmiljø og trivelige kollegaer
  • Moderne lokaler ved serviceanlegget på Øyjordneset

Søknadsfrist: 26. november

Arbeidssted: Sørreisa


Er du interessert i hvordan arbeidshverdagen til en servicetekniker er og ønsker mer informasjon rundt stillingen kontakt driftsleder Kenneth Grande på kenneth.grande@selstad.no eller telefon 919 18 770.
Skriftlig søknad og CV sendes til: alice.blalid@selstad.no

Selstad er en kompetansepartner og leverandør av design, analyser, utstyr, løsninger og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 18 lokaliteter i Norge, Island, Skottland og Sør-Korea. 

Del dette innlegget