Teknisk rådgiver

Vi utvider nå vår fagavdeling i Selstad-gruppen, og søker dermed deg med erfaring fra operativ drift innen akvakultur for å bistå med rådgivning og utvikling av fremtidens løsninger på nasjonal og internasjonal basis.  

Havnæringene er i stadig utvikling, og vi i Selstad samarbeider tett med våre kunder innen både akvakultur og fiskeri for å videreutvikle design og funksjoner i våre løsninger. I stillingen som teknisk rådgiver vil du benytte dine erfaringer og kompetanse for å sikre at våre kunder innen akvakultur har et optimalt utgangspunkt gjennom riktige løsninger.  
 
Du blir en sentral del av Selstad-gruppens fagteam, som jobber på tvers av selskapene i gruppen, i Norge, Island og Skottland. Her vil du bidra til å sikre trygge og fornøyde oppdrettere gjennom videreutvikling av Selstads tekniske løsninger. Du får mulighet til å koble kundenes ønsker og behov med egen ekspertise, Selstads erfaringer og de gjeldende kravene for oppdrettsanleggene. I denne spennende rollen, vil du dermed kunne kombinere fag og utvikling med mye frisk sjøluft. 
 
Som teknisk rådgiver hos oss vil du være en del av vår avdeling for fortøyning og design. Du vil ha en variert arbeidshverdag der du med fokus på innovasjon og bærekraft vil jobbe for å finne løsninger til nye lokaliteter og aktuelle kunde- og utviklingsprosjekter i næringen.  

Sammen med dyktige kollegaer vil du være bindeledd mellom interne avdelinger og våre kunder. Du vil samarbeide tett med vårt salgsteam for effektiv avvikshåndtering og god kundebehandling, følge opp de ulike løsningene i produksjon når det er behov for dette, og skape samarbeid på tvers av avdelinger i Selstad og Selstad-gruppen. 

Vi ser etter deg som har utdannelse innen akvakultur og god fartstid fra merdkanten, men lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse. Du må trives med ansvar, være løsningsorientert og opptatt av kontinuerlig forbedring, utvikling og læring.   

I Selstad verdsetter vi våre medarbeidere høyt. Vi har et definert løp for opplæring, og tilbyr muligheter for kursing og videreutdannelse etter ønske og behov. Selstad har et godt og trygt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer. Vi har en flat organisasjonsstruktur med effektive beslutningslinjer, og praktiserer frihet under ansvar. Alle våre medarbeidere lever etter våre verdier; høy kompetanse, god service og innovasjon, og det er dermed viktig at dette er verdier som du også identifiserer deg med. Selstad tilbyr konkurransedyktige betingelser med felles bonusordning, og gode pensjons- og forsikringsordninger. 
 
Stillingen vil rapportere til leder for fortøyning og design, og arbeidssted vil være ved Selstad sitt hovedkontor i Måløy.  


 I Måløy er du omringet av flott natur med gode fritidstilbud i umiddelbar nærhet. Her har du fine sandstrender som kan nytes om sommeren og fantastiske toppturmuligheter hele året både til fots og på ski. Måløy har gode reiseforbindelser med flere daglige bussavganger østover, hurtigbåt direkte til Bergen og rundt en times kjøring til tre ulike flyplasser. 
 
Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon rundt denne muligheten? Kontakt gjerne leder for fortøyning og design Kjetil Holvik, på telefon 915 55 917 eller kjetil@selstad.no
 
Skriftlig søknad og CV sendes til: alice.blalid@selstad.no, merk e-posten «Teknisk rådgiver» 
 
Søknadsfrist: 17. september. Søknader vil bli vurdert fortløpende så vi hører gjerne fra deg så snart du har anledning. 

Selstad er en kompetansepartner og leverandør av design, analyser, utstyr, løsninger og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 18 lokaliteter i Norge, Island, Skottland og Sør-Korea. 

Del dette innlegget