Vi søker garnmontør ved Selstad Svolvær

Er du nøyaktig, systematisk og selvstendig i utførelser, og ønsker deg en arbeidshverdag som garnmontør i en spennende og fremtidsrettet næring? Vi opplever god vekst og ser en fortsatt økende oppdragsmengde ved vår avdeling for garn i Selstad i Svolvær.

Vi ser etter deg som er en dyktig medarbeider og en god kollega, og som ønsker å være en del av et sterkt team med mange dyktige kvinner og menn på vår avdeling med garnproduksjon. Kvalitet er en av våre hovedprioriteter, og vi er derfor opptatt av at våre produksjonsmedarbeidere er nøyaktige, systematiske og selvstendige i sine oppgaver. Du må kunne trives i samspill med andre i en fysisk arbeidshverdag.

Om du allerede har erfaring med garn og/eller garnmontering er dette en fordel, men det er ikke et krav siden vi gir grundig opplæring for alle som blir en del av vårt team. På grunn av HMS-regler og -rutiner, er det ønskelig at du behersker norsk eller annet skandinavisk språk som arbeidsspråk.

Hos oss i Selstad, kan vi tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger.
  • Viktige arbeidsoppgaver i en næring i stadig vekst og utvikling.
  • Intern sertifisering og mulighet for å gå opp til fagbevis.
  • Nye og moderne fasiliteter ved anlegget.
  • Godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger.

Kandidater til stillingene blir vurdert fortløpende, så ikke nøl med å sende inn din søknad i dag – vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke på stillingen!

Arbeidssted: Svolvær, Lofoten

Søknadsfrist: 26. juni

For mer informasjon rundt stillingen kontakt Gudmund Paulsen på gudmund@selstad.no eller telefon 909 29 602.

Skriftlig søknad og CV sendes til: alice.blalid@selstad.no

Selstad er en kompetansepartner og leverandør av design, analyser, utstyr, løsninger og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 18 lokaliteter i Norge, Island, Scotland, USA, Sør-Korea og Russland.

Del dette innlegget

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin