Karriere

Jobb hos oss

Vi i Selstad jobber hele tiden for å ha den riktige kompetansen om havnæringene, fisken og hva som til enhver tid utgjør de beste løsningene for våre kunder. I Selstad er vi over 200 ansatte, og jobber i et internasjonalt miljø hvor trivsel, høy kompetanse, god service og nye idéer står sentralt. 

Vi er hele tiden på utkikk etter deg som har den rette kompetansen og som kjenner deg igjen i våre verdier. Hos oss legger vi vekt på diversitet, og i teamet finner du blant annet ingeniører, designere, produksjonsmedarbeidere, økonomer, fagspesialister,  kundeansvarlige og prosjektledere. 

Åpen søknad

For å kunne fortsette å levere solide og bærekraftige produkter i en stadig voksende bransje er vi avhengige av gode medarbeidere. Vi er derfor alltid interessert i å høre fra deg som har kompetanse innen noen av våre fagområder, eller deg som synes havbasert næring er interessant og ønsker å lære mer om mulighetene her.  

Send oss gjerne en åpen søknad ved å fylle ut skjemaet under, og så vil vi ta kontakt med deg dersom vi har noen relevante jobbmuligheter for deg. 

Møt noen av våre medarbeidere