Om oss

Selstad er en kompetansepartner og leverandør av design, analyser, utstyr, løsninger og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og  blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Med over 65 år i drift kan vi levere bærekraftige løsninger som er basert på lang erfaring og kunnskap. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 18 lokaliteter i Norge, Island, Skottland, USA og Sør-Korea.

Verdier

Høy kompetanse

God service

Innovasjon

Organisasjon

I Selstad-konsernet er vi over 400 mennesker som hver dag jobber for å levere kvalitetsløsninger, høy kompetanse og god service til havbaserte næringer.

For å sikre kvalitet og innovative produkter setter vi fokus på menneskene i organisasjonen, og tilbyr mange muligheter for personlig utvikling gjennom blant annet vårt interne kompetanseprogram.

Vi har opplevd stor vekst de siste årene, noe som ikke hadde vært mulig uten den solide innsatsen fra våre dyktige medarbeidere. Les mer om karrieremuligheter hos oss her.

Global tilstedeværelse

Øyna 39
6700 Måløy

Lundøyvegen 402
6927 Ytrøygrend

Kjøpmannsgata 39
6005 Ålesund

Gunnar Bergs vei 24
8300 Svolvær

Mefjordveien 1441
9386 Senjahopen

Hansjordnesgata 9
9009 Tromsø

Strandgata 15
6905 Florø 

Øyjordnesveien 79 
9310 Sørreisa

Børnes 4
5463 Uskedal

Valavegen 99
5355 Knarvik

Varholmyrane 27
6440 Elnesvågen, Norway

Oldernesveien 17, 5163 Laksevåg
Hordaland, Norway

Nørvågvegen 25
6090 Fosnavåg

Kjøpmannsgata 39
6005 Ålesund

  • Þorlákshöfn, Óseyrarbraut 28
  • Hafnafjörður, Óseyrarbraut 28
  • Ólafsfjörður, Pálsbergsgötu 1
  • Isfell EHF Flateyri, Oddavegi 13
  • Sauðárkrókur, Lágeyri 1
  • Vestmannaeyjar, Kleifarbryggja 4-6
  • Húsavík, Suðurgarði 2
  • Akureyri, Oddeyrartangi

Isfell  

1 Prosesfontein Road, Vredenburg

Western Cape
South Africa, 7380

Norsenet

Mill Road, Kilbirnie, Ayrshire

Scotland KA25 7DZ

W&J Knox

Samfunnsansvar

Det foregår stor verdiskapning langs kysten, og vi jobber kontinuerlig for å skape bolyst og spennende karrieremuligheter i kyst-Norge. Vi bidrar blant annet med sponsing av organisasjoner og initiativer som jobber for økt trivsel, finn ut mer om dette her.

Vi jobber også for å fremme bærekraftig havbasert virksomhet. Vi tar vare på havet gjennom produksjon av kvalitetsprodukter med lang levetid og som er tilpasset fiskeri- og akvakulturnæringens ønsker, krav og forventninger. 

Som del av vårt samfunnsansvar er vi også stolt medlem av Marine Recycling Cluster som jobber med å holde havet rent. Dette gjør vi ved å kartlegge og rydde marint avfall. Her bidrar både frivillige og profesjonelle for å gjøre det mulig å rense havet. 

Medlem av