Selstad søker mariningeniør

Denne stillingen har flere mulige kontorsteder: Måløy, Bergen, Florø, Ålesund eller Svolvær.

Havnæringene er i stadig utvikling, og i Selstad har vi gjennom 70 år samarbeidet tett med våre kunder innen fiskeri og akvakultur for å videreutvikle design og funksjoner i våre løsninger. Sammen har vi fokus på innovasjon og bærekraft for å finne løsninger til eksisterende og nye lokaliteter samt utviklingsprosjekter i havnæringen. 

Kontinuerlig utvikling innebærer også stadig større fokus på faglig kompetanse, og vi utvider vår tekniske avdeling med en dyktig mariningeniør.

Den rette kandidaten har utdannelse innen marintekniske ingeniørfag, erfaring med analyse- og simuleringsprogram, og må ha erfaring med FEM-analyser, Auto-CAD og andre CAD-programmer. Utdanning fra utlandet må være godkjent av NOKUT. 

I Selstad vil du ha en spennende arbeidshverdag innen utføring av dynamiske fortøyningsanalyser til prosjekter der nye løsninger innen akvakultur blir designet, analysert og testet. Du vil få ansvar i varierte prosjekter, og stillingen gir deg unike muligheter til å være med å utvikle næringen videre for fremtiden. Som mariningeniør hos oss vil du være del av ingeniør-teamet og vil rapportere til leder for fortøyning og design. 

Viktige kvalifikasjoner for stillingen 

 • Utdannelse innen marintekniske ingeniørfag (BSc/MSc) 
 • God teknisk forståelse 
 • Erfaring med analyse- og simuleringsprogram  
 • Erfaring med FEM-analyser 
 • Erfaring med Auto-CAD og andre CAD-programmer  
 • Interesse for havbasert næring  

Personlige egenskaper som verdsettes i Selstad: 

 • Positiv 
 • Strukturert og nøyaktig 
 • Selvstendig  
 • Effektiv 
 • Løsningsorientert 
 • Motivert for kontinuerlig læring 

I Selstad verdsetter vi våre medarbeidere høyt. Vi har et definert løp for opplæring, og muligheter for kursing og videreutdannelse etter behov. Det er høyt tempo i selskapet, samtidig som vi er opptatt av å ha et godt arbeidsmiljø i teamene. Selstad tilbyr konkurransedyktige betingelser, bonusordning og gode pensjons- og forsikringsordninger. 

Vi praktiserer frihet under ansvar med gitte budsjettrammer og en flat struktur med korte og effektive beslutningslinjer. I Selstad jobber vi etter selskapets verdier; høy kompetanse, god service og innovasjon, og ønsker at dette skal være verdier du også identifiserer deg med.

Selstad sitt hovedkontor er i Måløy, men for denne stillingen ser vi også etter kandidater med plassering i Bergen, Florø, Ålesund eller Svolvær

Selstad har kontorsted på stedene med uthevet skrift og der vil du ha kontorplass med flere Selstad-kollegaer. 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon rundt denne muligheten? Kontakt gjerne leder for fortøyning og design Kjetil Holvik på telefon 915 55 917 eller kjetil@selstad.no

Skriftlig søknad, karakterutskrift og CV sendes til andria.myre@selstad.no

Søknadsfrist:  Søknader vil bli vurdert fortløpende, så vi hører gjerne fra deg så snart som mulig. 

Selstad er en internasjonal leverandør av design, rådgivning, utstyr og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 30 lokaliteter i Selstad-konsernet.

Del dette innlegget