Ingeniør – akvakultur 

Vi utvider vår fagavdeling i Selstad-gruppen, og søker en dyktig ingeniør for å bistå med rådgivning og utvikling av fremtidens løsninger for akvakultur på nasjonal og internasjonal basis.  

Havnæringene er i stadig utvikling, og i Selstad samarbeider vi tett med våre kunder innen både akvakultur og fiskeri for å videreutvikle design og funksjoner i våre løsninger. Sammen har vi fokus på innovasjon og bærekraft for å finne løsninger til nye lokaliteter og krevende prosjekter.  

I stillingen som ingeniør i Selstad ser vi etter deg med god teknisk forståelse. Hos oss vil du ha en spennende arbeidshverdag innen utføring av fortøyningsanalyser til prosjekter der nye løsninger innen akvakultur blir designet, analysert og testet. 

Sammen med dyktige kollegaer jobber du i analyse- og simuleringsprogram for å levere dynamiske analyser innen fortøyningssystemer til våre kunder i havbruksnæringen. Ingen arbeidsdag er lik, og du får delta i utfordrende oppgaver og prosjekter.  

Med snart 70 år i drift leverer Selstad bærekraftige løsninger til havbasert næring som er basert på lang erfaring og kunnskap. Som ingeniør i teknisk team får du en unik mulighet til å være med å utvikle næringen videre for fremtiden, samtidig som du har en trygg kunnskapsbase i ryggen.  

Vi leter etter deg som blir inspirert til å søke nye løsninger og effektivisere det eksisterende, med relevant ingeniørutdannelse og god teknisk forståelse. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i Måløy, men for den rette kandidaten kan andre alternativer vurderes. Stillingen vil rapportere til leder for fortøyning og design. 

Du må være motivert for kontinuerlig læring, og det er en fordel om du allerede har erfaring med analyse- og simuleringsprogram. Det er videre ønskelig at du har kjennskap til FEM-analyser samt erfaring i bruk av Auto-CAD og andre CAD-programmer.  Utdanning fra utlandet må være godkjent av NOKUT. 

Personlige egenskaper som verdsettes i Selstad: 

  • Positiv 
  • Strukturert og nøyaktig 
  • Selvstendig  
  • Effektiv 
  • Løsningsorientert 

I Selstad verdsetter vi våre medarbeidere høyt. Vi har et definert løp for onboarding, samt muligheter for kursing og videreutdanning etter behov. Selstad har et godt og trygt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer. Vi praktiserer frihet under ansvar med gitte budsjettrammer og en flat lederstruktur med korte beslutningslinjer. Vi lever etter våre verdier: høy kompetanse, god service og innovasjon, og ønsker at dette skal være verdier du også identifiserer deg med. Selstad tilbyr konkurransedyktige betingelser med felles bonusordning, samt gode pensjons- og forsikringsordninger. 

I Måløy er du omringet av flott natur med gode fritidstilbud i umiddelbar nærhet. Her har du fine sandstrender som kan nytes om sommeren og fantastiske toppturmuligheter hele året både til fots og på ski. Måløy har gode reiseforbindelser med flere daglige bussavganger østover, hurtigbåt direkte til Bergen og rundt en times kjøring til tre ulike flyplasser. 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon rundt denne muligheten? Kontakt gjerne leder for fortøyning og design Kjetil Holvik, på telefon 915 55 917 eller kjetil@selstad.no

Skriftlig søknad og CV sendes til: alice.blalid@selstad.no, merk e-posten «Ingeniør» 

Søknadsfrist: 17. september. Søknader vil bli vurdert fortløpende så vi hører gjerne fra deg så snart du har anledning. 

Selstad er en kompetansepartner og leverandør av design, analyser, utstyr, løsninger og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 18 lokaliteter i Norge, Island, Skottland og Sør-Korea. 

Del dette innlegget