Er du vår nye ingeniør? 

Er du ingeniør med interesse for havbasert næring? 

Er du motivert til å bli del av en fremtidsrettet næring med spennende prosjekter og oppgaver? Vi utvider vår fagavdeling i Selstad-gruppen, og ønsker å høre fra deg som er utdannet ingeniør og har interesse for havbasert næring. 

Våre bærekraftige løsninger er basert på lang erfaring og kompetanse innen akvakultur og fiskeri. Som ingeniør i vår fagavdeling, får du en unik mulighet til å være med på å utvikle våre produkter og løsninger videre, samtidig som du har en trygg kunnskapsbase i teamet.  

Fagavdelingen har stor variasjon i deres prosjekter innen fortøyning, design, forskning og utvikling, og samarbeider ofte på tvers av fagområdene i Selstad. Så dersom du blir motivert av å søke nye løsninger og effektivisere eksisterende produkter, har relevant ingeniørutdannelse, har god teknisk forståelse og er motivert for kontinuerlig læring, så kan dette være jobbmuligheten for deg.  

Vi tilbyr et omfattende opplæringsprogram, og muligheter for kursing og videreutdanning etter behov. Det er en fordel om du allerede har erfaring med analyse- og simuleringsprogram, men vi tilbyr opplæring og kursing i alle program vi benytter. Utdanning fra utlandet må være godkjent av NOKUT. 

  Viktige kvalifikasjoner for stillingen: 

 • Ingeniør-utdannelse (BSc eller MSc)
 • God teknisk forståelse
 • Erfaring med eller forståelse for analyse- og simuleringsprogram
 • Interesse for havbasert næring

I Selstad verdsetter vi at du er:

 • Positiv
 • Strukturert og nøyaktig
 • Selvstendig
 • Effektiv 
 • Løsningsorientert 
 • Motivert for kontinuerlig læring
 •  

Selstad praktiserer frihet under ansvar og en flat lederstruktur med korte beslutningslinjer. Vi lever etter våre verdier: høy kompetanse, god service og innovasjon, og ønsker at dette skal være verdier du også identifiserer deg med. Selstad tilbyr konkurransedyktige betingelser med felles bonusordning, gode pensjons- og forsikringsordninger og et godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer. 

Arbeidssted er ved vårt hovedkontor i Måløy, men for den rette kandidaten kan andre alternativer vurderes. Stillingen vil rapportere til leder for fortøyning og design. 

I Måløy er du omringet av flott natur med gode fritidstilbud i umiddelbar nærhet. Her har du fine sandstrender som kan nytes om sommeren og fantastiske toppturmuligheter hele året både til fots og på ski. Måløy har gode reiseforbindelser med flere daglige bussavganger østover, hurtigbåt direkte til Bergen og rundt en times kjøring til tre ulike flyplasser. 

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon rundt denne muligheten? Kontakt gjerne leder for fortøyning og design Kjetil Holvik, på telefon 915 55 917 eller kjetil@selstad.no

Skriftlig søknad, karakterutskrift og CV sendes til andria.myre@selstad.no

Søknadsfrist: Søknader vil bli vurdert fortløpende, så vi hører gjerne fra deg så snart som mulig. 

Selstad er en internasjonal leverandør av design, rådgivning, utstyr og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 30 lokaliteter i Selstad-konsernet.

Del dette innlegget