Selstad leverer oppdrettsposer i et bredt utvalg av HDPE-materialer

Selstad leverer oppdrettsposer i et bredt utvalg av HDPE-materialer – med og uten V2-teknologi® for antigroeeffekt. I forhold til tradisjonelle oppdrettsposer i nylon kan følgende fordeler nevnes ved bruk av notlin i HDPE-materialer:

  • Godt egnet for spyling
  • Begrenset krymp
  • Lang levetid
  • Predatorbeskyttelse

Sapphire Excel Plus

HDPE-notlin med knuter og en stålkjerne som gjør at det blant annet er godt egnet for bruk på lokaliteter som har utfordringer med predatorer som pigghå. I forhold til det knuteløse HDPE-notlinet Star vil man kunne oppnå tilsvarende bruddstyrke i dette notlinet med en tynnere tråd, noe som begrenser soliditeten.

Sapphire Excel Plus V2®

HDPE-notlin med knuter og en stålkjerne som gjør at det blant annet er godt egnet for bruk på lokaliteter som har utfordringer med predatorer som pigghå. I forhold til det knuteløse HDPE-notlinet Star vil man kunne oppnå tilsvarende bruddstyrke i dette notlinet med en tynnere tråd, som begrenser soliditeten. Dette notlinet inneholder kobber for antigroeeffekt.

Star

Knuteløst HDPE-notlin som er godt egnet for spyling. I forhold til HDPE-notlinet Sapphire Excel Plus, som har knuter, vil man være avhengig av en noe tykkere tråd for å kunne oppnå tilsvarende bruddstyrke ved bruk av Star-notlinet.

Star V2®

Knuteløst HDPE-notlin er godt egnet for spyling. I forhold til HDPE-notlinet Sapphire Excel Plus, som har knuter, vil man være avhengig av en noe tykkere tråd for å kunne oppnå tilsvarende bruddstyrke ved bruk av Star-notlinet. Dette notlinet inneholder kobber for antigroeeffekt.

Selstad tilbyr også oppdrettsposer i nylon-notlin og Plateena Neo-notlin (UHMWPE). Plateena Neo-notlinet er knuteløst og tilbys i hvit og sort. Notlinet har høy bruddstyrke som åpner for muligheten til å redusere trådtykkelsen og dermed redusere soliditet og impregneringsopptak i forhold til nylon-notlin med tilsvarende tråd.

Ønsker du å se noen av våre produkter? Vi har vareprøver klar for utsendelse ved forespørsel.

Kontakt oss for mer informasjon om våre HDPE-produkter på kontakt@selstad.no.

Del dette innlegget