Vår status og tiltak mot COVID-19

Vi befinner oss i en tid som kan være utfordrende for mange, og vi setter nå enda større fokus på mennesker og legger ekstra innsats i å ivareta god helse. Vi har gjennomført flere tiltak for å redusere spredning av Corona-viruset (COVID-19) som del av vårt felles samfunnsansvar, og vil ha ekstra fokus på å hjelpe våre ansatte gjennom denne tiden.

Normal drift og implementerte retningslinjer

Vi har som mål at vår drift skal fortsette som normalt. Alle våre ansatte vil til enhver tid følge rutiner og retningslinjer som offentlige myndigheter har innført i arbeidet mot viruset. Dette er i tillegg til spesifikke retningslinjer som vi har mottatt fra kunder og samarbeidspartnere, og våre egne regler mot spredning av viruset.

Utlevering/innlevering av varer og andre henvendelser

Vi i Selstad vil gjøre alt som står i vår makt for at leveranser skal foregå som tidligere avtalt. Utlevering og innlevering av varer vil foregå på normalt vis. For andre henvendelser, oppfordrer vi alle våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører om å ta kontakt via e-post eller telefon dersom dette er mulig.

Utstyr fra spredningsområder

Ifølge Folkehelseinstituttet er det ikke noe som tilsier at det er risiko knyttet til kjøp av varer og mottak av pakker fra risikoområder, så lenge det ikke er snakk om kjøp av levende eller døde dyr. Dette gjelder også pakker som har vært innom risikoområder på vei til Norge. Det vurderes derfor ikke som risiko for smitte fra noen av våre produkter.

Retningslinjer ved reiser

Folkehelseinstituttet oppdaterer fortløpende en oversikt over hvilke land og områder som har utbredt spredning. Våre ansatte er forpliktet å holde seg oppdatert på dette. Alle som har vært på reise i gitte områder skal i karantene i 14 dager etter hjemkomst, uavhengig av om de har symptomer eller ikke. All forretningsmessig reisevirksomhet på vegne av Selstad er utsatt inntil videre.

Fremover

Vi i Selstad oppfordrer også alle i organisasjonen til å unngå privat reisevirksomhet fremover, og følge retningslinjene fra helsedirektoratet og folkehelseinstituttet ved absolutt nødvendige reiser. Vi vil være med i den felles dugnaden for å hindre spredning av viruset, og vil jobbe hardt for å opprettholde normal drift fra alle Selstad-avdelinger langs kysten.

Våre kunder innen akvakultur og fiskeri gjør en viktig jobb med å produsere mat til verdens befolkning, og vi vil gjøre alt som står i vår makt for å legge til rette på best mulig måte slik at også de kan opprettholde sin drift fremover.

Kontakt oss gjerne på telefon 57 85 25 00 eller e-post kontakt@selstad.no dersom du har noen spørsmål eller ønsker mer informasjon.

Del dette innlegget