Gjøre karriere hos et konsern i en internasjonal kystby?

Kunne du tenke deg en hverdag med fem minutter til kontoret, trening, barnehage og skole? 

Og ha muligheten til å kombinere dette med variert friluftsliv som fjellturer, padling, surfing, strandliv og toppturer?

Kombiner karrierelivet med en effektiv hverdag​

Vi i Selstad utvider salgsteamet, og kan tilby en spennende stilling som Key Account Manager ved vårt hovedkontor i Måløy.

Som Key Account Manager i Selstad får du forvalte eksisterende kundeportefølje og skape nye muligheter. Du vil få mulighet for å reise, bygge langsiktige relasjoner med ulike aktører innen akvakultur, og vil bli del av et godt arbeidsmiljø som har fokus på god kundeservice, kvalitet og trivsel.

“Vi ønsker å høre fra deg som er dyktig, ambisiøs og flink med folk.  Hos oss blir du del av et fremoverlent team som opererer med høyt tempo i en fremtidsrettet og internasjonal næring, og da er det viktig at du blir motivert av dette og at du deler verdiene våre.” 
Marit Selstad
Leder for Salg og Marked

Er du vår nye Key Account Manager?

Som Key Account Manager i Selstad er det viktig at du:

 • Evner å bygge gode og lange relasjoner
 • Har interesse for eller erfaring fra salg og/eller akvakulturnæringen
 • Evner å forvalte eksisterende kundeportefølje og skape nye muligheter
 • Er løsningsorientert og proaktiv
 • Er et konkurransemenneske som trives med høyt arbeidstrykk og høye forventninger
 • Har høyere utdannelse innen økonomi/markedsføring og/eller relevant arbeidserfaring
 • Er trygg på dataverktøy som Office-pakken, ERP- og CRM-system
 • Er flytende i engelsk, både skriftlig og muntlig

I Selstad tilbyr vi blant annet:

 • Spennende arbeidsoppgaver i en næring i stadig vekst og utvikling
 • Et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger
 • Konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger

I Selstad jobber vi for å sikre løsninger, utstyr og service av høy kvalitet til akvakulturnæringen. Vi driver hele tiden med utvikling av våre produkter, og setter sterkt fokus på å ha riktig kompetanse, yte god service og levere innovasjon til markedet. 

I Måløy er du omringet av flott natur og mange gode fritidstilbud. Her kan du få en hverdag med fem minutter til det meste, uansett om du skal en tur på butikken, på kontoret, hente i barnehagen eller delta på ulike fritidsaktiviteter. I Måløy-området har du blant annet fine sandstrender som kan nytes om sommeren, gode muligheter for surfing, flotte padleturer og spektakulære toppturer hele året. Kystbyen kan også skilte med flere gode restauranter og mange kulturelle arrangement gjennom året. 

Arbeidssted: Selstads hovedkontor i Måløy

Søknadsfrist: 7. juli

Søknader vil bli vurdert fortløpende, så vi hører gjerne fra deg så snart som mulig. 

Har du spørsmål eller ønsker du mer informasjon rundt denne muligheten? Kontakt gjerne vår leder for salg og marked Marit Selstad, på marit@selstad.no eller telefon 920 62 084.

Skriftlig søknad, karakterutskrift og CV sendes til: andria.myre@selstad.no

Om Selstad

Selstad er en internasjonal leverandør av design, rådgivning, utstyr og service til havbasert næring. Vi opererer både på nasjonal og internasjonal basis, og blant våre hovedprioriteter setter vi kvalitet, god service og innovasjon. Vi samarbeider tett med våre kunder og underleverandører innen akvakultur og fiskeri for å kunne levere de beste løsningene. Samtidig skal vi alltid være tilgjengelige for våre kunder, og opererer derfor fra 30 lokaliteter i Selstad-konsernet.

Del dette innlegget